Ξενάγηση & Γευσιγνωσία

Γνωρίστε τον κόσμο της ελιάς και της μέλισσας!

Η ξενάγηση και η γευσιγνωσία γίνεται μέσα σε ένα παλιό πέτρινο ελαιουργείο που αποκτήσαμε από τους προγόνους μας, μετατρέποντας το σε ένα πλήρως εκσυγχρονισμένο ελαιουργείο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας ψυχρής έκθλιψης ελαιοκάρπου, οι εγκαταστάσεις μας είναι εξοπλισμένες σε σύγχρονη γραμμή τυποποίησης μελιού, ειδικά μελετημένη ώστε να μην αλλοιώνονται τα θρεπτικά συστατικά του τελικού προϊόντος.

Το ταξίδι ξεκινάει με επίσκεψη στους ελαιώνες μας, και μεταφέρεται μέσα στον χώρο του ελαιουργείου, όπου δίνεται αναλυτική επεξήγηση της διαδικασίας έκθλιψης ελαιοκάρπου έως το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο.
Έπειτα ακολουθεί η παρουσίαση της κυψέλης με ανάλυση του τρόπου λειτουργίας της. Το γευστικό σας ταξίδι τελειώνει στον εξωτερικό χώρο του ελαιουργείου δοκιμάζοντας όλα μας τα προϊόντα στο ειδικά διαμορφωμένο χώρο μας με θέα την ορεινή πεδιάδα.

Δοκιμάστε και απολαύστε τις 8 διαφορετικές ποικιλίες μελιού (ανθέων , άνθη πορτοκαλιάς, θυμάρι και άλλα βότανα, θυμαρίσιο, ερείκης, χαρουπιάς, πεύκου και κουμαριάς) της οικογένειας Παπαγιαννάκη και το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο από δικούς της ελαιώνες.

ΦΩΤΟ-ΞΕΝΑΓΗΣΗΣ
ΦΩΤΟ-ΞΕΝΑΓΗΣΗΣ1
ΦΩΤΟ-ΞΕΝΑΓΗΣΗ5
ΦΩΤΟ-ΞΕΝΑΓΗΣΗ3
ΦΩΤΟ-ΞΕΝΑΓΗΣΗ4
previous arrow
next arrow
ΦΩΤΟ-ΞΕΝΑΓΗΣΗΣ
ΦΩΤΟ-ΞΕΝΑΓΗΣΗΣ1
ΦΩΤΟ-ΞΕΝΑΓΗΣΗ5
ΦΩΤΟ-ΞΕΝΑΓΗΣΗ3
ΦΩΤΟ-ΞΕΝΑΓΗΣΗ4
previous arrow
next arrow

Πληροφορίες

Απλή Γευσιγνωσία
Η απλή γευσιγνωσία αποτελείται από όλες τις ποικιλίες μελιού, το ελαιόλαδο και ελιές,συνοδευόμενο από παξιμάδια και κριτσίνια.

ΔΩΡΕΑΝ

Ξεναγήση και Γευσιγνωσία
Η ξενάγηση & η γευσιγνωσία αποτελείται από περιήγηση στους χώρους παραγωγής, στους ελαιώνες που βρίσκονται εκεί, αναλυτική επεξήγηση διαδικασίας παραγωγής του ελαιόλαδου και του μελιού και γευσιγνωσία των 8 ποικιλιών μελιού και ελαιόλαδου, συνοδευόμενο από κέρασμα, το οποίο περιέχει παξιμάδια, κριτσίνια, ντομάτες, ελιές παστές (αλατσολιές), γραβιέρα Κρήτης, γύρη, κερήθρα και τσικουδιά.

Διάρκεια: 30 – 45 λεπτά

Περίοδος ξεναγήσεων: Απρίλιο έως Οκτώβριο

Ωράριο: Δευτέρα έως Κυριακή: 9:00 – 19:30 (κατόπιν ραντεβού)

Διεύθυνση: Περβολάκια Κισσάμου Χανιά Κρήτης Βρείτε μας στο χάρτη

Κόστος: 15 ευρώ το άτομο
*για παιδιά κάτω των 15 ετών είναι δωρεάν
*Για γκρουπ άνω των 5 ατόμων η τιμή αλλάζει

Κάντε κράτηση

Scroll to Top