Ποιοι Είμαστε

Η ιστορία μας

Η αρχή της παραγωγής των προϊόντων μας έγινε από τον παππού μας Αντώνιο Παπαγιαννάκη. Έπειτα, ο πατέρας μας Εμμανουήλ Παπαγιαννάκης συνέχισε και μεταλαμπάδευσε το έργο του σε εμάς τα παιδιά του Αντώνη και Ιωάννη Παπαγιαννάκη.

Ο πατέρας μας Εμμανουήλ Παπαγιαννάκης συνέχισε να φροντίζει τα ελαιόδεντρα καθώς και εκσυγχρόνισε το ελαιουργείο μας στα Περβολάκια Κισσάμου στη γενέτειρα του όπου υπάρχει μέχρι και σήμερα.

Παράλληλα με τις ελιές, καλλιεργούσε αμπέλια οπού παρήγαγε κρασί και τσικουδιά στο ιδιόκτητο ρακοκάζανο του.

Ο Πατέρας

Ο πατέρας λοιπόν από μικρό παιδί ασχολείται με τις αγροτικές εργασίες, τα χωράφια, το ρακοκάζανο και το ελαιουργείο της οικογένειας του με την καθοδήγηση του πατέρα του. Την δεκαετία του ’90 αρχίζει να επενδύει και να επεκτείνει τον αριθμό των ελαιόδεντρων που βρίσκονταν στην κατοχή του και παράλληλα μεταλαμπαδεύει τις γνώσεις του και την αγάπη για την γη στους υιούς του Αντώνη και Γιάννη.

Το σήμερα

Στις αρχές του 2000 αναλάβαμε τη γη και την οικογενειακή επιχείρηση εμείς οι γιοι του Αντώνης και Ιωάννης ,επεκτείνοντας τους ελαιώνες και εξοπλίζοντας με κατάλληλα μηχανήματα σύγχρονης τεχνολογίας το ελαιουργείο μας. Εκσυγχρονίσαμε και συντηρούμε το ρακοκάζανο του πατέρα μας αλλά παράλληλα στραφήκαμε προς την μελισσοκομία, αγοράζοντας τις πρώτες μας κυψέλες.

Φτάνουμε λοιπόν στο σήμερα, με εμάς τα αδέρφια Παπαγιαννάκη, να έχουμε επεκταθεί τόσο στον τομέα της ελαιοπαραγωγής όσο και της μελισσοκομίας από καθαρά δική μας παραγωγή. Με πολύ κόπο, μεράκι και προπάντων με σεβασμό στις γνώσεις που μας δίδαξε με αγάπη ο πατέρας μας από μικρά παιδιά και με όπλο την σύγχρονη τεχνολογία διαφυλάσουμε καθημερινά την ποιότητα των καλλιεργειών και των προϊόντων μας.

Το όραμα

Το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο και το μέλι είναι ένα υπέροχο δώρο ζωής, που προστατεύει από ασθένειες, χαρίζει υγεία, και συμπληρώνει με τον καλύτερο τρόπο την μεσογειακή διατροφή. Για αυτό και εμείς παράγουμε τα προϊόντα μας με τους πιο αγνούς τρόπους ώστε να μην χαθεί καμία θρεπτική αξία αλλά και η αγνή γεύση τους.

Οι εγκαταστάσεις μας

Ελαιουργείο
Διαθέτουμε ένα πλήρως εκσυγχρονισμένο ελαιουργείο με μηχανήματα σύγχρονης τεχνολογίας ψυχρής έκθλιψης με διφασικό ντεκάτερ.

Μελισσοκομία
Μετακινούμαστε γύρω από το νησί μας ανάλογα με την εποχή για να μεταφέρουμε την καλύτερη παραγωγή μελιού με σεβασμό προς τη μέλισσα.

Στις εγκαταστάσεις μας έχουμε στήσει μία σύγχρονη γραμμή τυποποίησης αλλά και αποθήκευσης, ειδικά μελετημένη ώστε να μην αλλοιώνονται τα θρεπτικά συστατικά των προϊόντων μας.

Scroll to Top